Ajankohtaista

5.4.2017

Ruotsalon palveluhakemisto on päivitetty - Possut Pekko ja Iiro ovat uudet vapaaehtoistyöntekijät

Usein kylillä on enemmän palveluja kuin osataan edes kuvitella. Ruotsalon kyläyhdistys ry kokosi oman kylän palvelut yhteen ja listaan tuli noin 30 palvelun tai tuotteen tarjoajaa omalta kylältä. Määrä oli positiivinen yllätys. Uusimpia palveluntuottajia palveluhakemistossa ovat terapiapossut Pekko ja Iiro, jotka jatkavat edesmenneen ja kaikkien rakastaman Onni-Possun sorkkajäljillä.Tiedätkö sinä, että mitä palveluita sinun kylälläsi on tarjolla? Ruotsalon kyläyhdistys ry kannustaa kaikkia keskipohjalaisia kyliä laatimaan oman palveluhakemistonsa, jotta kylien omat tuotteet ja palvelut saavat näkyvyyttä. Ruotsalon kyläyhdistys päivitti juuri oman hakemistonsa poistamalla sieltä muuttoliikkeen viemät ja tuomat palvelut. Uusimpia palveluntarjoajia ovat vapaaehtoispossut Pekko ja Iiro. Heidät voi kutsua mukaan tapahtumiin viihdyttäjäpossuiksi tai vaikkapa hoitolaitoksiin terapiakäynneille.

Ruotsalon kylän palveluhakemistoon voi kurkata kylän nettisivuilla www.ruotsalonkylayhdistys.eviljo.fi tai Ruotsalon Facebook -ryhmässä.

Kuvassa Onni-Possu Ruotsalon vanhempainyhdistyksen syystapahtumassa vuonna 2015


Ruotsalon kyläyhdistys ry.

Katso käyntikortti »

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY