Ajankohtaista

5.4.2017

Pesäpallokoulut alkavat Ruotsalossa niin lapsille kuin aikuisille

Ruotsalon kylällä Kokkolassa on jo useana kesänä pelattu pesäpalloa. Lapsille on ollut oma pesäpallokerho ja aikuiset ovat pelaneet kesäsunnuntai-iltoina. Nyt tulevana kesänä pesäpallokoulutusta on tarjolla niin lapsille kuin uutuutena myös aikuisille. Opettaja tulee Suomen pesäpallon kärjestä. Ilmoittautudu mukaan NYT!PESÄPALLOKAUSI alkaa taas kohta Ruotsalossa. Meillä olisi mahdollisuus saada Suomen kärkitason vetäjä niin lasten (n. 7-14-v.) kuin myös AIKUISTEN pesäpallokerhoon (n.15-110v.). Ihan totta! Nyt olisi ajatus koulun pesäpallokentän kuivuttua aloittaa pesäpallokoulu myös aikuisille. Vetäjänä toimii viime kesän tapaan lapsille jo tutuksi tullut Ylivieskan Kuulan "tykki" Timo Torppa. Jotta suunnitelmat toteutuvat tarvitsen sekä aikuisia että lapsia ilmoittautumaan pesäpallokerhoon. Ilmoittaudu alla tai lähetä minulle viesti (nimi ja puhelinnumero). Sinulla ei tarvitse olla omaa palloa, mailaa tai räpylää.

Viikon päästä sovin Timon kanssa kesän harjoitusajankohdan. Myös tästä voi lähettää toiveita. Lasten ja aikuisten pesäpallokerho vedetään putkeen eli ensin lapset ja sitten aikuiset. Toki ensin tarvitsemme niitä ilmoittautuneita, jotta kerhot toteutuvat. Rohkeasti mukaan! Pidetään yllä Ruotsalon pesäpalloilun mainetta, mikä on kiirinyt aina keskuskaupunkiin saakka!

Ilmoittaudu mahdollisimman pian osoitteeseen sannamaija.kauppi@gmail.com

Kävin muuten googlaamassa Timo Torpasta netistä. Valmentajalla on huipputulokset kuntotestistä:
TOP piikkitulos
30m (osana nopeuskestävyystestiä): Timo Torppa 3,79 s
Kevennyshyppy: Timo Torppa 56,7 cm
Kevennyshyppy 20 kg: Timo Torppa 43,3 cm
Kevennyshyppy 40 kg: Timo Torppa 34,3 cm


Ruotsalon kyläyhdistys ry.

Katso käyntikortti »

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY