eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

6.4.2017

Uutisten julkaisu on uutta eViljossa

Keski-Pohjanmaan yhteinen yhdistysrekisteri eViljo on uudistunut. Uutispalvelu antaa entistä enemmän näkyvyyttä yhdistysten ja yhteisöjen toiminnalle.eViljossa olevilla yhdistyksillä ja yhteisöillä on nyt mahdollisuus kirjoittaa kuvallisia uutisia, jotka näkyvät yhdistyksen/yhteisön käyntikortissa otsakkeen Yhdistyksen kuulumisia alla. Tässä esimerkkikäyntikortti uutisineen http://www.eviljo.fi/Yhdistys.aspx?sid=1064 


Tuoreimmat uutiset ovat näkyvillä myös www.eviljo.fi -pääsivustolla. Uutisia voi kätevästi jakaa esimerkiksi sosiaaliseen mediaan ja uutisen esille nostamat asiat ovat löydettävissä myös google -hakupalvelun kautta. Esimerkiksi tämä uutinen  http://www.eviljo.fi/eVILJO-uutinen.aspx?nid=346&title=ruotsalon-palveluhakemisto-on-paivitetty-possut-pekko-ja-iir/ on löydettävissä netistä, kun googleen kirjoittaa hakusanoiksi possut Pekko ja Iiro. 


Yhdistyksen/yhteisön käyntikorttitietoja eViljossa voi päivittää omien tunnusten kautta, jotka on lähetetty sähköpostiinne rekisteröinnin jälkeen. Jos tunnukset ovat hukkuneet, ne voi tilata uudelleen klikkaamalla ensin eviljo.fi -sivuston kohtaa ”kirjaudu omilla tunnuksilla”, jonka jälkeen sähköpostiosoitteella on mahdollista tilata uudet tunnukset. Kadonneita tunnuksia voi kysyä myös suoraan lähettämällä viestin eViljo -hallintoon klikkaamalla etusivulla olevaa kohtaa ”yhdistysneuvonta”.


eViljo julkaisee kuukausittain myös yhdistys/yhteisöesittelyn. Voitte lähettää vapaamuotoisen esittelyn toiminnastanne osoitteeseen sanna-maija.kauppi@keski-pohjanmaa.fi. Esittely voi olla lyhyt tai pitkä, ja se voi tuoda esille mennyttä tai tulevaa toimintaa. Muistathan liittää mukaan myös valokuvan.


Lähiaikoina on eViljoon tulossa myös uudistus, jossa eViljo tunnusten kautta pääsee muokkaamaan KP24-tapahtumakalenterissa olevia tietoja varsinaisen tapahtumailmoituksen jättämisen jälkeen.

Ja lopuksi haaste meille kaikille. eViljo on mukana Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmassa teemalla Sata Viljoa. Tavoitteemme on saada 100 uutta yhdistystä tai yhteisöä eViljoon. Kannusta ystävät mukaan kirjaamaan yhdistyksensä/yhteisönsä tiedot eViljoon. Voit lukea lisää Sata Viljoa -tempauksesta Suomi 100 -ohjelmasta http://suomifinland100.fi/project/sata-viljoa/


Tietoa yhdistysten ja yhteisöjen toiminnasta haetaan yhä enemmän netistä, joten sähköisestä näkyvyydestä kannattaa pitää huolta.


eViljo terveisin,
Sanna-Maija Kauppi, Sirpa Nevasaari, Lasse Nygård ja Esa Erkkilä.