eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

20.4.2017

VELJET, LAULU LAULAKAAMME! Mieskuorokonsertti Kokkolassa la 22.4.2017 klo 19 Snellman-sali, Vingenkatu 18

Suomalaiset sävelet soivat Kokkolan Lauluveikkojen ja Pietarsaaren Laulu-Jaakkojen Veljet, laulu laulakaamme -yhteiskonsertissa. Kuoroja johtavat: Mari Sillanpää, Heli Uusimäki, Johannes Ahlvik ja Erkki Keskinen.Yhteiskonsertti tehdään Suomi 100 juhlavuoden Yhdessä-teeman kunniaksi. Konsertissa on luvassa todellista mieskuorotykitystä. Konsertissa kuullaan muun muassa Hiiden orjien laulu ja Nuijamiesten marssi. Konsertin tunneskaala on laaja; yhteen tyyliin tai tunnelmaan ei jäädä junnaamaan pitkäksi aikaa. Hieman kevyempää tavaraa on konsertin ensimmäisellä puoliskolla muun muassa Lauluveikkojen esittämät kappaleet viimevuotisesta Manserock-konsertista. Laulu-Jaakot esittävät Ilkka Aaltosen Lasinkuultava laulu sekä Mies ja pöllö. Ensimmäisellä puoliajalla myös Kokkolan Lauluveikkojen Seniorit esittävät kaksi herkkää mieskuorolaulua.
Toisella puoliajalla kuorot laulavat yhdessä perinteikkäämpää mieskuoromusiikkia. Mutta sielläkin mennään laidasta laitaan; isänmaallisuus, serenadit, hilpeä ilottelu, saunalaulut, rakkaus.
Konsertissa ovat solisteina Johannes Ahlvik ja Olli Lehtimäki.

Tervetuloa!


Kokkolan Lauluveikot r.y.

Katso käyntikortti »