Ajankohtaista

2.6.2017

Osuuskuntailta Ruotsalon koululla 14.6. klo 18.00

Pitäisikö Ruotsalon kylän perustaa oma osuuskunta? Tule juttelemaan. Asiantuntija paikalla vastaamassa kysymyksiin.Osuuskunta on ollut pelastus monelle kylälle palveluiden säilymisen mahdollistajana ja uusien palveluiden kehittäjänä. Mitä jos Ruotsalollakin olisi oma osuuskunta? Miten osuuskuntaa pyöritetään? Kuka tai ketkä voivat osuuskunnan kautta tarjota palveluita ja miten? Millaisia palveluita ylipäätänsä Ruotsalossa tarvittaisiin? Onko sinulla jokin palvelu tai taito, jota haluaisit tarjota osuuskunnan kautta?

Kaikesta tästä ja paljon muusta keskustellaan Ruotsalon osuuskuntaillasssa keskiviikkona 14.6. klo 18.00. Paikka Ruotsalon koulu. Kahvitarjoilu. Paikalla asiantuntijana Marjut Marttila.

Tule keskustelemaan ja kuulemaan. Läsnäolo ei sido mihinkään.

Ystävällisesti kokoonkutsuen Ruotsalon kyläyhdistys ry.


Ruotsalon kyläyhdistys ry.

Katso käyntikortti »

eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY