eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

2.6.2017

Osuuskuntailta Ruotsalon koululla 14.6. klo 18.00

Pitäisikö Ruotsalon kylän perustaa oma osuuskunta? Tule juttelemaan. Asiantuntija paikalla vastaamassa kysymyksiin.Osuuskunta on ollut pelastus monelle kylälle palveluiden säilymisen mahdollistajana ja uusien palveluiden kehittäjänä. Mitä jos Ruotsalollakin olisi oma osuuskunta? Miten osuuskuntaa pyöritetään? Kuka tai ketkä voivat osuuskunnan kautta tarjota palveluita ja miten? Millaisia palveluita ylipäätänsä Ruotsalossa tarvittaisiin? Onko sinulla jokin palvelu tai taito, jota haluaisit tarjota osuuskunnan kautta?

Kaikesta tästä ja paljon muusta keskustellaan Ruotsalon osuuskuntaillasssa keskiviikkona 14.6. klo 18.00. Paikka Ruotsalon koulu. Kahvitarjoilu. Paikalla asiantuntijana Marjut Marttila.

Tule keskustelemaan ja kuulemaan. Läsnäolo ei sido mihinkään.

Ystävällisesti kokoonkutsuen Ruotsalon kyläyhdistys ry.


Ruotsalon kyläyhdistys ry.

Katso käyntikortti »