eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.7.2017

Verna – vertaistukea, kohtaamisia ja yhteisöllisyyttä Keski-Pohjanmaalle

Verna hankeyhteisö on kesäkiertueella useissa keskipohjalaisissa tapahtumissa. Tule paikan päälle tutustumaan Vernaan, sote- ja potilasyhdistysten toimintaan ja/tai muuten vaan juttelemaan.Kestävä Verna -hankkeessa (2017-2019) kehitetään vertaistuen ja neuvonnan uutta toimintamallia Keski-Pohjanmaalle. Verna-hankkeen aikana perustetaan sekä kiinteitä Verna-pisteitä että liikkuva Verna, joissa sosiaali- ja terveysalan sekä potilasyhdistykset voivat järjestää teemapäiviä, kertoa toiminnastaan, jakaa tietoa toimivista vertaistukiryhmistään sekä antaa välitöntä vertaistukea sitä tarvitseville. Verna-pisteissä voivat toimia myös vapaan kansalaistoiminnan kautta syntyneet vertaistukiryhmät. Vertaistuen saatavuutta parannetaan myös kokoamalla ajantasainen sekä jatkuvasti päivittyvä tieto toimivista vertaistukiryhmistä yhteen paikkaan, luodaan tiedonkulun polut sekä kommunikointikanavat internettiin. Näistä toiminnoista kehitetään Verna-hankkeen aikana digitaalinen Verna.

Kestävä Verna -hankkeen tarkoitus on uusien toimintamallien kautta lisätä tukea tarvitsevien mahdollisuutta vertaistukeen, lisätä mahdollisuuksia kohtaamiseen sekä yhteisöllisyyttä Keski-Pohjanmaalla. Sosiaali- ja terveysalan sekä potilasyhdistykset saavat hankkeen kautta näkyvyyttä, tukea toimintaansa ja mahdollisuuden yhdistysten väliseen yhteistyöhön.

Kestävä Verna -hanke on kesäkiertueella, muuntautuen liikkuvaksi kohtaamispaikaksi, joka pystytetään keskipohjalaisiin kesätapahtumiin. Tule paikan päälle tutustumaan Vernaan, sote- ja potilasyhdistysten toimintaan, muuten vaan juttelemaan, levähtämään ja virkistymään!

Kiertueaikataulu 2017

Perho Yritysmessut                                  la 6.5.

Veteli Muuvi-messut                               la 20.5.

Toholampi Toukomarkkinat                    la 27.5.

Kokkola Yhdistysten tori                          ke 7.6.

Kannus Taiteiden yö                                la 8.7.

Lestijärvi Muikkumarkkinat                     la 26.8.