eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

7.1.2019

Verna – vertaistukea, kohtaamisia ja yhteisöllisyyttä Keski-Pohjanmaalle

KESTÄVÄ VERNA hankkeessa kehitetään vertaistuen ja neuvonnan liikkuvaa toimintamallia Keski-Pohjanmaan alueelle.Toimintamallin avulla lisätään tukea tarvitsevien vertaistuen saannin mahdollisuutta ja tietoutta toiminnoista sekä kehitetään ennaltaehkäisevää toimintaa lähelle ihmistä. Hankkeen tavoitteena on tukea ihmistä arjen eri elämäntilanteissa.Verna-hankkeen aikana (2017-19) perustetaan sekä kiinteitä Verna-pisteitä että liikkuva Verna, joissa sosiaali- ja terveysalan sekä potilasyhdistykset voivat järjestää teemapäiviä, kertoa toiminnastaan, jakaa tietoa toimivista vertaistukiryhmistään sekä antaa välitöntä vertaistukea sitä tarvitseville. Verna-pisteissä voivat toimia myös vapaan kansalaistoiminnan kautta syntyneet vertaistukiryhmät. Vertaistuen saatavuutta parannetaan myös kokoamalla ajantasainen sekä jatkuvasti päivittyvä tieto toimivista vertaistukiryhmistä yhteen paikkaan, luodaan tiedonkulun polut sekä kommunikointikanavat internettiin. Näistä toiminnoista kehitetään Verna-hankkeen aikana digitaalinen Verna.

Kestävä Verna -hankkeen tarkoitus on uusien toimintamallien kautta lisätä tukea tarvitsevien mahdollisuutta vertaistukeen, lisätä mahdollisuuksia kohtaamiseen sekä yhteisöllisyyttä Keski-Pohjanmaalla. Sosiaali- ja terveysalan sekä potilasyhdistykset saavat hankkeen kautta näkyvyyttä, tukea toimintaansa ja mahdollisuuden yhdistysten väliseen yhteistyöhön.

Yhteystiedot:

Hankepäällikkö

Minna Kallio Järvinen  040 5695033

Hanketyöntekijä

Hanna Kautiainen        040 5695023

tai sähköposti etunimi.sukunimi(at)siltakokkola.fi