eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.8.2017

Renell Production - toimintaa hyvällä ja joskus myös huonolla huumorilla

Olemme kälviäläinen kuvausryhmä, joka järjestää muun muassa erilaisia tapahtumia, näytelmiä, lyhytelokuvia ja kuvauskeikkoja. Teemme asioita ilon kautta hyväntekeväisyyttä unohtamatta. Ryhmäämme kuuluvat Meeri Koittola, Helli Korvela, Onni Kossi ja Matias Saviaro. 

Tuotamme monenlaista videotuotantoa. Viimeisin videomme syntyi, kun Suomi 100 juhlavuoden teema sai meidät ajattelemaan yhdessä tekemisen voimaa ja mahdollisuuksia. Päätimme tehdä Kälviästä videon, jossa tuodaan esille kotiseutumme parhaita puolia ja toisaalta myös kehittämiskohteita huumoria unohtamatta. Järjestimme Ilon Kautta -hyväntekeväisyystapahtuman 2.7. Kälviän liikuntahallilla ja olimme kertomassa tapahtumasta myös SuomiAreenassa Porissa. 

Oheisessa kuvassa Renell Productionin varsinaisia jäseniä ja ystäviä, jotka auttoivat meitä Ilon Kautta -tapahtuman järjestämisessä.

 

Keväällä 2017 olemme aloittaneet myös yritystoiminnan. Päätoimialanamme on järjestää erilaisia tapahtumia ja tempauksia. Kuvaamme mainosvideoita, ohjaamme ja käsikirjoitamme näytelmiä sekä lisänä teemme lyhytelokuvia. Ota rohkeasti yhteyttä Renell Productionin toimitusjohtaja Meeri Koittolaan, koittola.meeri@gmail.com

Meitä voi ”seurata” Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/pg/renellfilms/posts/?ref=page_internal. Kotisivumme ovat osoitteessa http://renell-production8.webnode.fi/