eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

22.5.2018

Olitko mukana?

Korvasienisatokausi oli lyhyt, mutta runsas. Jos et ehtinyt korvasienien keruuseen on aika alkaa valmistautua haperoiden ja tattien herkutteluun.

Hei sienistä kiinnostuntut kotikokki.

Oppiaksesi tunnistamaan varmuudella ruoaksi kelpaavat sienet sinulla on helppo keino tehdä se. Osallistu sieniseuralaisten kanssa näytesienien keruuseen neuvontapäivää edeltävänä iltana.

Opit tuntemaan ajankohtaisia hyviä ruokasieniä eri ikäisenä, niiden kasvuympäristön ja lähialueen kasvupaikkoja.Saat myös tietoa miten sienet tulee kerätä ja käsitellä ennen ruoaksi valmistamista ja mitä niistä voi valmistaa.

Runsaan saaliin säilömisestä talven varalle saat myös tietoa. Katso lisää tietoa edellisestä tiedotteesta ja ota rohkeasti yhteyttä. Mennään metään katsomaan mitä herkkuja se meille tarjoaaa.

Haperosatoa odotellessa

Helinä


Kokkolanseudun Sieniseura r.y.Karlebynejdens Svampsällskap r.f

Katso käyntikortti »