eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

16.8.2017

Sotainvalidien puolisoiden selviytymistarinoita kirjaksi

Naiset miestensä rinnalla - Keskipohjalaisten sotainvalidien puolisoiden selviytymistarinoita julkaistaan 18.8.2017 Sotainvalidien K-P piirin kesäjuhlassa KannuksessaSotainvalidien Veljesliiton Keski-Pohjanmaan piiri ry ja Sotainvalidien Keski-Pohjanmaan Perinneyhdistys ry ovat tallentaneet sotainvalidien puolisoiden selviytymistarinoita. Toivomme 18.8. Suomi100 -juhlavuonna julkaistavan kirjan ja siinä kerrottujen henkilökohtaisten tarinoiden elävöittävän nuoremmille sukupolville omaa paikallista lähihistoriaa ja perinnettä.

Selviytymistarinoita on kerätty haastattelemalla puolisoita kesästä 2015 lähtien. Monenkin kohdalla kyse oli todella viimeisistä hetkistä, sillä osa haastatelluista ei ole enää kertomassa omaa tarinaansa. Keräsimme myös tietoa sotainvalidipiirin naistoimikunnan ja naisjaostojen tekemästä työstä taustoittaaksemme, kuinka monin tavoin naiset ovat tukeneet sodassa haavoittuneita puolisoitaan.

Kirjaa saa sotainvalidipiirin toimistosta Kitinkuja 2 Kannus, p. 044 304 2669 tai marja-liisa.kattilakoski@sotainvalidit.fi hintaan 20€. Kirjaa voidaan toimittaa halukkaille myös paikallisosastojen kautta.


Sotainvalidien Veljesliiton Keski-Pohjanmaan piiri r.y.

Katso käyntikortti »