eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

25.8.2017

Anna tietosi eViljolle 30.9. mennessä - voita Tulevaisuuden kuusi

Kaikkien eViljoon elo-syyskuussa tietonsa antaneiden yhdistysten ja yhteisöjen kesken arvotaan Tulevaisuuden kuusi -paketti, jonka arvo on 100 euroa.Keski-Pohjanmaan Kulttuuriliitto ry haluaa tukea 100 Viljoa -hanketta, jossa tavoite on saada 100 uutta yhdistystä eViljoon Suomi 100 juhlavuoden aikana. Kulttuuriliitto arpoo elo-syyskuussa eViljoon rekisteröityneiden yhdistysten ja yhteisöjen kesken Tulevaisuuden kuusi -paketin, joka sisältää kuusen taimen, kuparilaatan ja kuusikirjan. Kokonaisuuden arvo on 100 euroa. Kuusipaketti arvotaan elo-syyskuussa tietonsa antaiden yhdistysten ja yhteisöjen kesken.

Tähän mennessä eViljoon on kirjautunut 57 uutta yhdistystä / yhteisöä vuoden 2017 aikana. Edessä on siis loppukiri, jotta sadan uuden yhdistyksen / yhteisön raja saadaan rikki.

Käy siis viimeistään 30.9. mennessä antamassa oman yhdistyksesi / yhteisösi tiedot eViljolle, jotta olet mukana Tulevaisuuden kuusi arvonnassa.

Ja muistathan, että eViljo on täysin ilmainen näkyvyyspaikka! Tiedot pääset antamaan www.eviljo.fi -sivuston kohdasta rekisteröidy.