eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.9.2017

RMY viestii eViljon kautta

Ruotsalon metsästysseura (RMY) on ottanut kaiken hyödyn irti eViljon yhdistyksille tarjoamasta maksuttomasta näkyvyydestä.Syksyt ovat metsästysseuroissa kiireistä aikaa, sillä vipinää riittää karhunkaadosta pienriistan pyyntiin. Monijäsenisille ja useista eri toiminnan muodoista koostuville yhdistyksille tiedottaminen on haaste. Sisäisen viestinnän ja avoimen näkyvyyden tärkeys tunnustetaan, mutta helpoista ja maksuttomista keinoista asian korjaamiseksi on ollut suuri puute.

Ruotsalon metsästysseuran historia yhdistyksen toiminnan näkyvyydestä kertoo hyvin yleistä kohtalon tarinaa. Seuran sisäinen tiedottaminen hoidettiin pääasiassa tekstiviestein, jotka eivät kaikkia jäseniä tavoittaneet. Netissä seuran toiminnan julkisuus rajoittui nimen maininnaksi Suomen Metsästäjäliiton kotisivuilla ja hakuosumat kertoivat pääsääntöisesti seuran kansallisesta menestyksestä ampumakisoissa. Seuran toimihenkilöiden yhteystiedoista, saatikka tietoa itse toiminnasta, ei ollut löydettävissä halaistua sanaa.

Nyt ovat asiat toisin. Ruotsalon metsästysseuran puheenjohtaja Pekka Kauppi kertoo, että keskipohjalaisille toimijoille luotu eViljo on mahdollistanut seuran sisäisen tiedottamisen ja ulkoisen näkyvyyden siirtymisen täysin uudelle tasolle. eViljo.fi -sivustolla oleva sähköinen käyntikortti kertoo seurasta oleellisen. Lisätietoa saa pelkällä klikkauksella ja tarvittaessa voi käyntikortin kautta seuralle lähettää myös viestin.

Rekisteröidyttyään eViljoon Ruotsalon metsästysseura sai oikeuden käyttää eViljo -kotisivuja. Erityistä kiitosta puheenjohtaja antaa kotisivujen tapahtumakalenterille. eViljo -kotisivuille on lisätty karttalinkki metsästysalueiden rajoista ja myös kokouspöytäkirjat on viety kotisivuille kaikkien luettavaksi. Tiedonjanoisia jäseniä riittää, sillä yleiskokouksissa käy vain noin 15 % seuran jäsenistä. Nettisivut tavoittavat laajan toiminta-alueen kaikki jäsenet ja antavat tilaisuuden saada mukaan uusia seuran toiminnasta kiinnostuneita, mikä on keskeistä seuran valoisalle tulevaisuudelle.

Entä kuinka seurassa huomioidaan satavuotiaan Suomen juhlavuosi? Puheenjohtaja miettii hetken ja toteaa, että juhlavuoden valtakunnallinen tavoite "syödään yhdessä" toteutuu peijaisissa, jolloin Ruotsalon kyläläiset ja maanomistajat kokoontuvat kyläkoululle syömään yhdessä. Peijaiset ovat kylän suurin tapahtuma, joka kokoaa päivän aikana yli 300 ruokailijaa nauttimaan RMY:n tarjoamasta ja keittämästä hirvisopasta.

Lopuksi puheenjohtaja vinkkaa kaikkia Ruotsalon metsästysseuran asioista kiinnostuneita kurkkaamaan seuran eViljo käyntikorttiin ja tutustumaan kotisivuihin, joille löytää kätevästi käyntikortin kautta tai kirjoittamalla Googleen Ruotsalon metsästysseura (RMY).

Tässä myös suorat osoitteet:

Käyntikortin osoite on http://www.eviljo.fi/Yhdistys.aspx?sid=1641

Kotisivujen osoite on http://www.rmy.eviljo.fi/

 

Kuvateksti: Joonas Borén ojentaa aluemestaruusmitalin mestariampuja Matti Honkaharjulle. RMY on voittanut myös useita suomenmestaruuksia niin henkilökohtaisissa kuin joukkulajeissa. Muutama suomenennätyskin on vielä voimissaan. Kuvan on ottanut Pekka Borén.