eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

3.1.2017

Kaikki yhteisöt mukaan valmistelemaan Suomi 100 -juhlavuotta

Kuluva vuosi 2017 on Suomen historian suurin juhlavuosi, jolloin saamme juhlistaa satavuotiasta itsenäistä Suomea. Jokaisella suomalalaisella on mahdollisuus osallistua juhlavuoden ohjelmaan huomioimalla toiminnassaan Suomen menneisyys, nykyisyys ja/tai tulevaisuus. Tarkemmin juhlavuoden ohjelmaan hausta ja juhlavuoden ytimestä voi lukea Valtioneuvoston Suomi100 -hankkeen virallisilta nettisivuilta www.suomifinland100.fi.Juhlavuoden teema on yhdessä. Tähtäimenä on saada kaikki suomalaiset mukaan juhlavuoden rakentamiseen niin ohjelman ja ilmiöiden järjestäjinä, kuin osallistujina juhlavuoden tapahtumiin. eViljo tarjoa hyvän mahdollisuuden etsiä yhteistyökumppaneita juhlavuoden toteuttamiseen. Kirjoita hakusanasi eViljo etusivun haku -palvelimeen. Ja käy ehdottomasti jättämässä oman yhteisösi tai yhdistyksesi tiedot eViljo -rekisteriin, jos et ole sitä vielä tehnyt =)

Tavoite on, että juhlavuosi lisää suomalaisten yhteenkuuluvuuden tunnetta ja jättää meille suomalaisille unohtamattomia muistoja ja hyviä tekoja pitkälle tulevaisuuteen. Nyt kaikki keskipohjalaiset yhdessä ideoimaan tapahtumia, ilmiöitä, tekoja ja tempauksia vuodelle 2017 satavuotiaan Suomen kunniaksi. Rakennetaan yhdessä vuodesta 2017 meidän keskipohjalaisten näköinen juhlavuosi ja annetaan juhlavuodelle maakuntamme tulevaisuutta rakentava merkitys.

Voit seurta juhlavuoden tiedotusta Suomi100 Keski-Pohjanmaalla Facebook -sivulla ja voit myös liittyä Suomi100 Keski-Pohjanmaalla sähköpostin tiedotusrinkiin ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi osoitteeseen sanna-maija.kauppi@keski-pohjanmaa.fi