eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.11.2017

Kokkolan Jymy ja Suomi 100

Kokkolan Jymy on vuonna 1919 perustettu Kokkolan alueella toimiva aktiivinen yleisseura. Suomi 100 Yhdessä juhlanäytökset huipentavat seuran toimintavuoden ja kunnioittavat 100 vuotta täyttävää Suomea. Esitykset pidetään Hollihaan liikuntasalissa la 2.12. klo 18 ja su 3.12. klo 16.Seura toimii monipuolisesti liikunnan saralla sekä myös yhteiskunnallisena vaikuttajana ja asioiden hoitajana. Kokkolan Jymyssä voi harrastaa aina vauvasta vaariin ja lajivalikoimakin vaihtelee aktiivisten toimijoiden taipumuksien mukaan. Tällä hetkellä Kokkolan Jymyn lajivalikoimaan kuuluvat voimistelu ja tanssi, salibandy, voimanosto, kuntonyrkkeily sekä kendo. Eri lajien kilpailuista on tuotu seuraan ja kaupunkiin mainetta ja kunniaa Suomen mestaruuksista aina maailmanennätyksiin asti. Erilaiset kuntoliikuntatempaukset, tapahtumat, esiintymiset, talkoot ja kilpailut ovat seuralle arkea.

Kokkolan Jymy haluaa kunnioittaa 100 vuotta täyttävää Suomea ja juhlistaa Suomea Yhdessä-teemalla kaikkien jymyläisten yhteisissä kahdessa juhlanäytöksessä. Näytökset järjestetään Hollihaan liikuntahallissa la 2.12. klo 18 ja su 3.12. klo 16. Näytös kokoaa kaikki jymyläiset yhteen pohtimaan, mitä eri ikäpolvet tekevät yhdessä, mikä heitä ja meitä yhdistää sekä millaisia haasteita, mahdollisuuksia, toiveita ja unelmia eri ikäiset kokevat yhdessä. Satavuotias Suomi on rakennettu yhteistyöllä, yhdessä. Samoin tämä juhlanäytös on  rakennettu yhdessä.