eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.12.2017

Vuonna 2017 eViljoon tuli 73 uutta yhdistystä – kiitos siitä!

eViljo-tiimin lahja 100 vuotiaalle Suomelle on näkyvämpi, toimivampi ja yhteisöllisempi kansalaistoiminnan Keski-Pohjanmaa. Tavoite on saada Suomi 100 juhlavuoden aikana 100 uutta yhdistystä/yhteisöä eViljo -tietokantaan. Juuri nyt koossa on ihan mukavat 73 uutta yhdistystä. Kaikkiaan tietokannassa on 307 yhdistyksen tiedot.Suomi 100 juhlavuosi on ollut Keski-Pohjanmaalla toiminnan vuosi. Yhdessä tekeminen on ollut hallitseva piirre mitä erilaisimpien tapahtumien ja tempausten järjestämisessä. Juhlavuoden pääteema Yhdessä on istunut luontevasti keskipohjalaiseen tekemisen tapaan. eViljossa kuukausittain julkaistujen yhdistysesittelyiden yhteydessä on tuotu esiin yhdistysten suunnitelmia ja tapahtumia Suomi 100 -juhlavuonna, ja niitä on riittänyt!

eViljon kautta on moni toimija tänäkin vuonna löytänyt uusia yhteistyökumppaneita. Yhteistyön kautta tapahtumien järjestäminen on ollut piirun verran helpompaa. Olethan sinäkin jo käyttänyt eViljo-hakua osoitteessa www.eviljo.fi? Haun kautta on löydettävissä myös uusia harrastamisen mahdollisuuksia.

Yhteystietojen paremman saavutettavuuden lisäksi monissa yhdistyksissä on huomattu eViljo-uutisten kätevyys esimerkiksi yhdistysten syyskokousten kokoon kutsumisessa. Tuoreimmat yhdistysten julkaisemat uutiset näkyvät heidän omien käyntikorttiensa lisäksi myös eviljo.fi -etusivulla. Käyhän sinäkin julkaisemassa oman yhteisösi / yhdistyksesi uutisia eViljossa. Uutisia pääsee julkaisemaan omien käyntikorttitunnuksien kautta, jotka on lähetetty rekisteröinnin jälkeen sekä tietojen antajan että ilmoitettujen kahden yhteyshenkilön sähköpostiin, kun yhdistys on rekisteröitynyt eli antanut tietonsa eViljolle. Muistathan, että eViljo on käyttäjilleen täysin ilmainen ja ainutlaatuinen koko Suomessa.

Suomi 100 juhlavuosi kiirii kohti itsenäisyyspäivän huipennusta ja juhlavuoden päätöstä. Eiköhän oteta vuoden 2017 loppuun mennessä 100 Viljoa kiinni eli täytetään eViljo-tiimiläisten tavoite saada sadan uuden yhdistyksen tiedot eViljo-tietokantaan. Kaiken kaikkiaan eViljossa on jo yli 300 yhdistyksen / yhteisön tiedot.

Kiitämme kaikkia tietojen antajia ja kannustamme muitakin tulemaan mukaan maakunnan kansalaistoimijoiden yhteiseen tietokantaan. Tätä kautta täydennämme omalta osaltamme Suomi 100 juhlavuoden valtakunnallista tavoitetta lisätä suomalaisten yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Päättyvän juhlavuoden terveisin eViljo-tiimiläiset

Sanna-Maija Kauppi, Sirpa Nevasaari, Esa Erkkilä ja Lasse Nygård