eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

3.1.2018

Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla

Järjestöt mukana muutoksessa Keski-Pohjanmaalla -hanke aloitti toimintansa Silta yhteisöklubin tiloissa Kokkolassa 1.8.2017.Kyseessä on valtakunnallisella tasollakin merkittävä hanke, sillä vastaavia hankkeita löytyy kaikista Suomen maakunnista. Koko Järjestöt mukana muutoksessa -ohjelmakokonaisuutta, joka on osa Suomi 100-avustusohjelmaa, koordinoi SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry. Hankkeet jatkuvat vuoden 2020 loppuun saakka.

Hankkeen tavoitteena on järjestöjen aseman ja toiminnan turvaaminen sote- ja maakuntauudistuksen luomien muutosten keskellä. Lisäksi tavoitteena on järjestökentän toiminnan selkiyttäminen niin kunnissa, Keski-Pohjanmaan maakunnassa kuin sote-palveluissakin, jotta järjestöjen laaja tietämys ja osaaminen saadaan hyödynnettyä. Hankkeessa kehitetään viestintää digitaaliset mahdollisuudet hyödyntäen, jotta järjestöt pystyvät jatkossa entistäkin paremmin tuomaan itsensä ja tarjoamansa toimintamuodot esille.

 

http://www.eviljo.fi/Yhdistys.aspx?sid=2285&title=jarjestot-mukana-muutoksessa-keski-pohjanmaalla

 

Yhteyshenkilöt

Järjestöagentti Nora Birkman
Puhelin: 0401429157
nora.birkman@siltakokkola.fi


Osallisuusagentti Hilkka Lehtinen
Puhelin: 0401439729
hilkka.lehtinen@siltakokkola.fi