eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

27.1.2019

Päivitä tietosi eViljoon!

eViljon kautta on moni toimija löytänyt uusia yhteistyökumppaneita. Yhteistyön kautta tapahtumien järjestäminen on ollut piirun verran helpompaa. Olethan sinäkin jo käyttänyt eViljo-hakua osoitteessa www.eviljo.fi? Haun kautta on löydettävissä myös uusia harrastamisen mahdollisuuksia.Yhteystietojen paremman saavutettavuuden lisäksi monissa yhdistyksissä on huomattu eViljo-uutisten kätevyys esimerkiksi yhdistysten vuosikokousten kokoon kutsumisessa. Tuoreimmat yhdistysten julkaisemat uutiset näkyvät heidän omien käyntikorttiensa lisäksi myös eviljo.fi -etusivulla. Käyhän sinäkin julkaisemassa oman yhteisösi / yhdistyksesi uutisia eViljossa. Uutisia pääsee julkaisemaan omien käyntikorttitunnuksien kautta, jotka on lähetetty rekisteröinnin jälkeen sekä tietojen antajan että ilmoitettujen kahden yhteyshenkilön sähköpostiin, kun yhdistys on rekisteröitynyt eli antanut tietonsa eViljolle. Muistathan, että eViljo on käyttäjilleen täysin ilmainen ja ainutlaatuinen koko Suomessa. Kaiken kaikkiaan eViljossa on jo yli 300 yhdistyksen / yhteisön tiedot.

Kiitämme kaikkia tietojen antajia ja kannustamme muitakin tulemaan mukaan maakunnan kansalaistoimijoiden yhteiseen tietokantaan.
 
Terveisin eViljo tiimi