eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.2.2018

Kokkola seura ry ja Sukumyyrät

Kokkola- seura on perustettu 1983 ja kokoontuu kerhotalo Kokonpesään Kaarlelankatu 39. Sukumyyrät ovat perustamisesta alkaen kokoontuneet joka keskiviikkona asiakasiltaan, jossa avustetaan sukututkimuksesta kiinnostuneita tutkimusten alkuun sekä ratkotaan tutkimusten ongelmiin törmänneiden tapauksia.Vuoden aikana seura kokoontuu keskimäärin 37 kertaa tähän opastusiltaan. Kokkola-seura järjestää myös Kokkola aiheisiin valokuviin perustuvia tarina iltoja. Seura järjesti myös Kokkolassa valtakunnalliset sukututkimuspäivät vuonna 2012 yhdessä Suomen Sukututkimusseuran kanssa, tämä oli Suomen Sukututkimusseuran historian suurin osanottaja määrältään.

Kokkola-seura ja Sukumyyrät panostavat toiminnassaan saadakseen Kokkolaan vuonna 2020 kaupungin täyttäessä 400 vuotta sekä valtakunnallisen Kotiseutupäivät että valtakunnalliset sukututkimuspäivät.

 

yhteystiedot: kokkolaseura@gmail.com