eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

3.4.2018

Kokemusosaamista

Keski-Pohjanmaan kokemusosaamisen yhteistyöryhmä on luotu kaikkien kokemusosaamisen kanssa toimivien tueksi, kokemusosaajien tueksi ja kokemusosaamisen näkyvyyden edistämiseksi. Kokemusosaamisesta kiinnostuneet voivat tiedustella KPKOOS edustajilta. Toiminnan tarkoitus on tukea Keski-Pohjanmaan alueen kokemusosaamista ja sen parissa olevia toimijoita. 

        Mikä on KPKOOS?

Keski-Pohjanmaan kokemusosaamisen ohjausryhmä on ryhmä toimijoita, joiden tehtävänä on tukea Keski-Pohjanmaan alueen kokemusosaamisen tunnettavuuden lisäämistä sekä tukea jo kouluttautuneita kokemusosaajia.

Kokemus on tietoa, jota ei voi opiskella. Kokemustieto liittyy erilaisiin elämäntilanteisiin, esimerkiksi pitkäaikaiseen sairauteen, vammaan tai siitä toipumiseen, krooniseen kipuun, liikkumisen tuomiin haasteisiin tai mielenterveys- tai päihdeongelmiin. Kokemustietoa löytyy myös palveluiden käyttäjiltä, omaisilta ja läheisiltä. Kokemustieto muodostuu vahvasti vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa.

Kokemusosaamisen hyödyntämisen mahdollistamisessa KPKOOS on myös tiiviisti mukana. Ylläpitää Keski-Pohjanmaan alueen kokemusosaaja rekisteriä. Ota yhteyttä KPKOOS:iin

Minna Kallio-Järvinen

Puhelin: 040 5695033
minna.kallio-jarvinen@siltakokkola.fi