eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

30.5.2018

EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) soveltaminen alkoi 25. toukokuuta 2018

Se korvaa nykyisen henkilötietolain. Uusi lainsäädäntö määrittää vaatimuksia henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyydelle sekä sen kuinka käsittelemme yhteystietojanne. Näin ollen olemme selkeyttäneet tietosuojaselostettamme. Tietosuojaseloste kertoo millä tavoin käsittelemme ja suojaamme teidän henkilötietojanne sekä mitkä ovat teidän oikeutenne.

Me Kosti ry/SILTA yhteisöklubi haluamme näin varmistaa henkilötietojenne turvallisuuden. Tästä syystä haluamme, että olette Kostin/Sillan jäsenenä tai yhteistyötahona tietoinen henkilötietojenne käsittelyä koskevasta tärkeästä muutoksesta.
Käytämme meille antamianne henkilötietoja vain ennalta kertomiinne käyttötarkoituksiinne ja käsittelemme henkilötietojanne yksityisyyttänne vaarantamatta ja vain siinä laajuudessa kuin se on tarpeellista.

https://siltakokkola-fi.directo.fi/siltatietoa/kosti-ry/