Ajankohtaista

30.5.2018

EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) soveltaminen alkoi 25. toukokuuta 2018

Se korvaa nykyisen henkilötietolain. Uusi lainsäädäntö määrittää vaatimuksia henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyydelle sekä sen kuinka käsittelemme yhteystietojanne. Näin ollen olemme selkeyttäneet tietosuojaselostettamme. Tietosuojaseloste kertoo millä tavoin käsittelemme ja suojaamme teidän henkilötietojanne sekä mitkä ovat teidän oikeutenne.

Me Kosti ry/SILTA yhteisöklubi haluamme näin varmistaa henkilötietojenne turvallisuuden. Tästä syystä haluamme, että olette Kostin/Sillan jäsenenä tai yhteistyötahona tietoinen henkilötietojenne käsittelyä koskevasta tärkeästä muutoksesta.
Käytämme meille antamianne henkilötietoja vain ennalta kertomiinne käyttötarkoituksiinne ja käsittelemme henkilötietojanne yksityisyyttänne vaarantamatta ja vain siinä laajuudessa kuin se on tarpeellista.

https://siltakokkola-fi.directo.fi/siltatietoa/kosti-ry/eVILJO

Yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi. Viljo vahvistaa yhdistyksen tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi Viljossa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton nettisivu ja tapahtumakalenteri.

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain yhdistyksen oman eVILJO-tunnuksen kautta.

REKISTERÖIDY