eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.7.2018

Kälviän Tarmon on vuonna 1909 perustettu kälviäläinen urheiluseura, jolla on toimintaa mm. hiihdon, jalkapallon, painin, pyöräilyn, salibandyn ja yleisurheilun parissa.

Tarmon toiminta pyörii pääasiassa vapaaehtoisvoimin, mutta kesällä 2018 seuralla on ollut mahdollisuus palkata työntekijöitä kesätöihinSeuran tarkoitus on tarjota etenkin lapsille ja nuorille edullisia harrastusmahdollisuuksia. Kälviällä on tilava vapaa-ajantalo ja uudenkarhea yleisurheilukenttä, joissa turnausten ja tapahtumien järjestäminen onnistuu hyvin. Vuosittain seura järjestää lukuisan määrän turnauksia ja isompia tapahtumia kuten Arvon kuntoajon ja kansalliset yleisurheilukilpailut.

Etenkin joukkuelajeissa Tarmo toimii pääasiassa kasvattajaseurana, kun viime vuosina aikuisten osallistuminen sarjatoimintaan on vähentynyt. Jatkaakseen harrastusta aikuisuuden kynnyksellä, on joukkuelajien pelaajien siirryttävä yleensä muihin lähiseuroihin. Yksilölajeissa kuten yleisurheilussa, painissa tai pyöräilyssä on kuitenkin mahdollisuus edustaa Kälviän Tarmoa aina SM-tasolla saakka. Seuran ikäluokkaurheilijat ovatkin menestyneet yksilölajeissa hyvin SM- ja EM-tasollakin. Yksilölajeissa valmennus on niin kovatasoista, että seura on houkutellut eri lajien harrastajia myös Kälviän ulkopuolelta.  

Seuran toimintaa koordinoi johtokunta ja sen alla jaostot toimivat varsin itsenäisesti vastaten toiminnastaan ja taloudestaan. Seuran aktiiviset toimijat osallistuvat kylän kehittämiseen ja asumisviihtyvyyden parantamiseen.

www.kalviantarmo.fi