eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.9.2018

Keskipohjalaiset Kylät ry Byarna i Mellersta Österbotten rf

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kylien elinkelpoisuutta ja kylä- ja asukastoimintaa, sekä toimia kylätoiminnan edunvalvojana ja kylien kehittämistyöhön osallistuvien yhdistysten maakunnallisena yhteistyöelimenä Keski-Pohjanmaalla. Maakunnallinen kylätoimija ja edunvalvoja alueella: Halsua, Himanka-alue, Kannus, Kaustinen, Kokkola (Lohtaja, Kälviä, Ullava), Lestijärvi, Perho, Toholampi ja VeteliKeskipohjalaiset Kylät ry on perustettu vuonna 2000. Jäseniämme ovat kyläyhdistykset tai muut kylien kehittämistoimintaa harjoittavat yhdistykset. Kaikki toiminta on tarkoitettu hyödyttämään Keski-Pohjanmaan kyliä monipuolisesti osana paikallista aluekehittämistä. Välitämme kylien ja maaseudun kehittämiseen liittyvää tiedotusta ja neuvontaa, esim. hankeasioiden neuvontaa. Toimimme yhteistyössä Suomen kylätoiminnan (SYTY) kanssa Vuosittain järjestämme maakunnallisen tapahtuman joka on suunnattu kylätoimintaan. Julkaisemme tiedotuslehden, joka jaetaan alueemme jokaiseen 33 000 talouteen. Tiedotuslehden sisältöön on mahdollisuus kaikkien kylien osallistua oman kylänsä tapahtumien ja muiden asioiden tiedottamiseen. Yhdistyksillä on myös mahdollisuus kartoittaa talouttaan lehden välityksellä.

Yhteystiedot

Yhdistyksen sähköpostiosoite
lehti@kpkylat.fi

Yhteyshenkilöt

Puheenjohtaja: Marko Kivelä
Puhelin: 040 096 827
kivela.mst@gmail.com


Muu Esa Erkkilä
Puhelin: 040 5162 240
esa.erkkila@kotinet.com