eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.11.2018

Kokkolan Nuorkauppakamari ry

Nuorkauppakamari on 18-40-vuotiaiden, työelämässä toimivien aktiivisten nuorten aikuisten kouluttautumis- ja verkostoitumisjärjestö. Nuorkauppakamari pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamistaitoja, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomen Nuorkauppakamarit ry on osa kansainvälistä Junior Chamber International (JCI) verkostoa. Suomessa paikallisia nuorkauppakamareita on yhteensä noin 70, joissa varsinaisia jäseniä on 2 500. Yhdessä koejäsenten, kunniajäsenten ja senaattoreiden kanssa nuorkauppakamarit muodostavat Suomessa noin 5 000 nuorkauppakamarilaisen aktiivisen verkoston. Yhdistys on poliittisesti sitoutumaton. 

 

Kokkolan Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1970 ja sillä on takanaan pitkät perinteet. Yhdistyksessämme on jäseniä ja koejäseniä yhteensä yli 30. Varsinaisten jäsenten lisäksi senaattoreita ja kunniajäseniä on 17. Kamaritoiminta on harrastus, jonka tarkoituksena on tarjota jäsenilleen toimintaa, työelämätaitojen kehittämistä sekä unohtumattomia elämyksiä. Kokkolan Nuorkauppakamari järjestää jäsenilleen kuukausitapaamisia, koulutuksia, erilaisia projekteja ja yritysvierailuja. Tunnetuimpia vuosittaisia projekteja ovat esimerkiksi Päivä Johtajana, Vuoden Nuori Menestyjä ja Joulupuu-keräys. Paikallisen toiminnan lisäksi osallistumme aktiivisesti muiden kaupunkien nuorkauppakamareiden järjestämiin alueellisiin ja valtakunnallisiin tapahtumiin.

 Nuorkauppakamaritoiminnan kautta jäsenillemme aukeaa monia mahdollisuuksia niin työ- kuin vapaa-aikaan. Nuorkauppakamarin toimintamallina on ”tekemällä oppiminen”, joten lukuisissa projekteissa, hallitustyöskentelyssä ja muissa yhteisissä toiminnoissa jäsenet oppivat omasta aktiivisuudestaan riippuen uusia asioita. Uuden oppiminen tulee konkreettisesti esille myös siinä, että jäsen voi olla jäsenyytensä aikana kussakin hallitusvirassa vain yhden vuoden. Toimintamme tarjoaa jäsenilleen myös mahdollisuuden uusien kontaktiverkostojen luomiseen. Kamaritoiminta lisää valmiuksia toimia menestyksekkäästi työelämässä!

 Lisätietoa netistä https://jcikokkola.org/ sekä Facebook-sivultamme Kokkolan Nuorkauppakamari ry