eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

26.2.2019

Kokko-MC Vuosikokous

Kokko-MC piti vuosikouksensa 23..2.2019 uusissa kerhotiloissa Tehtaankadulla.Kokko-MC moottoripyöräkerhon vuosikokous 23.2.2019 eteni sopuisassa hengessä uusissa kerhotiloissa Tehtaankadulla. Paikalle oli tullut kolmekymmentäviisi kerhon jäsentä. Kerhon puheenjohtaja Harri Mykrä avasi kokouksen ja toimi myös vuosikokouksen puheenjohtajana. Sihteerinä toimi Susanna Jaakola. Vuosikokouksessa puhutti kerhon ikääntyminen. Keski-ikä yleensä lajin harrastajien parissa alkaa olemaan yleisestikin kohtalaisen korkea, niin myös Kokko-MC:ssä. Kerhoon toivottiin nuorempaa väkeä mukaan, ja hallitus saikin evääksi miettiä millaisia mahdollisuuksia kerholla olisi aloittaa jonkilainen alan harrastustoiminta nuorten kanssa.
Hannu Piilola kyseli vuosikokoukselta josko kerho voisi maksaa kilpailulisenssejä jos harrastaa kerhon väreissä kilpa-ajoa. Piilola kilpailee kunniakkaasti pitkät perinteet Kokkolassakin omaavaa maarata-ajoa maaratapyörällään. Vuosikokouksella ei ollut mitään sitä vastaan etteikö kerho voisi osallistua lisenssien maksuun, ja tämä asia jätettiin niinikään hallituksen harkintaan.

Kokko-MC:n hallituksen työskentelyyn oltiin tyytyväisiä

Toimintakertomuksen, vastuuvapauden ja toimintasuunnitelman hyväksymisen jälkeen päästiin valitsemaan uutta hallitusta. Edellinen hallitus sai kiitosta yhteistyökyvystään haasteellisten aikojen keskellä. Vuosikokouksen yksimielinen kanta oli, että entinen hallitus edelleen jatkaisi ja puheenjohtajana jatkaisi jo 37 vuotta kerhoa luotsannut Harri Mykrä. Sihteeriksi valitiin Susanna Jakkola. Halliuksessa jakaa varapuheenjohtajana Kaj Nygård. Hallituksen jäsenet Reijo Ruotsalainen, Reijo Hilliaho, Timo Raikula, Kari Forsell. Rahastonhoitajana toimii Kimmo Luomala.
Jotkut ovat ihmetelleet Harri Mykrän pitkää ja ansiokasta puheenjohtanpestiä. Syy siihen on selkeä, toteaa Ruotsalainen.
Vuosikokous päätää puheenjohtajan valinnasta vuosikokouksessaan ja Harri on valittu jo 37 kertaa.
Tästä se johtuu, naureskelee Ruotsalainen.

Tervetuloa tutustumaan toimintaan

Kokko-MC:n motoristit kokoontuvat tiistaisin klo 18.30 uusiin kerhotiloihin Tehtaankatu 45. Myös muut kuin kerholaiset ovat tervetulleita tutustumaan toimintaan. Ajokaudella kerho järjestää viikottaiset ajoreissut torstaisin johonkin lähialueen kohteeseen. Myös näihin voi osallistua muutkin kuin kerholaiset. Kerho järjestää myös messu- ja tutustumismatkoa eripuolille Eurooppaa.

Reijo Ruotsalainen
Kokko-MC tiedotus


Kokko MC-Club r.y.

Katso käyntikortti »