eVILJO

Yhdistysten ja
yhteisöjen
kohtaamispaikka

eVILJO on yhdistyksiä ja yhteisöjä varten oleva rekisteri aktiivisen kansalaistoiminnan tueksi ja yhteistoiminnan kehittämiseksi. eVILJO vahvistaa toimijoiden tunnettavuutta, viestintää ja verkostoitumista.

Ylläpitämällä tietojasi eVILJO:ssa ja ne julkisesti näyttämällä sinulla on käytössäsi maksuton käyntikorttinäkymä, kotisivu ja tapahtumakalenteri!

Rekisteritietoja voi päivittää milloin vain oman eVILJO-tunnuksella, jonka saat sähköpostiisi rekisteröinnin jälkeen.

Lisää yhdistyksesi tiedot eVILJO:n rekisteriin.
Ajankohtaista

1.3.2019

SILTA yhteisöklubi Keski-Pohjanmaan alueen yhdistys- ja vapaaehtoistoiminnan kohtaamispaikka, kansalaisten olohuone.

SILTA tarjoaa kaikille avoimen kohtaamispaikan, jossa kohtaaminen ja yhdessä oleminen ovat päivän tärkeimmät asiat. Jokainen kohtaaminen ehkäisee syrjäytymistä ja yksinäisyyttä, tarvitsee vain ottaa askel kynnyksen yli. Yhteisöklubin viikko koostuu yhteisistä kaffihetkistä, juttutuokioista, toimintaryhmistä ja oleskelun ihanuudesta.Paikallinen yhdistystoiminta antaa mahdollisuuksia osallistumiseen ja liittymiseen, tarjoaa vertaistukea, ehkäisee syrjäytymistä sekä tarjoaa asiantuntevaa tietoa. Toiminta tavoittaa laajalti erilaisissa elämäntilanteissa eläviä ihmisiä. Yhdistykset tarjoavat foorumeita, joissa kukin voi kantaa kortensa kekoon.SILTA toimii tiedon keskittymänä keräten ja jakaen tietoa yhdistysten toiminnasta esitteiden, tiedotteiden ja tapahtumailmoitusten muodossa. Tiedon keskittymän tarkoituksena on helpottaa tiedon saatavuutta ja keskittää vapaaehtois- ja yhdistystoiminnan tietoa yhteen paikkaan.SILTA tarjoaa neuvontapisteen ja kokoontumispaikan josta yhdistykset, yhteisöt ja yksityiset henkilöt voivat tulla hakemaan neuvoja, tietoa ja tukea toimintaansa. SILTA järjestää myös hankeneuvontaa, koulutuksia ja tapahtumia, ja toimii yhdistysten ja vapaaehtoistoiminnan etujen valvojana.

SILTA yhteisöklubi Rantakatu 6, Chydenia kauppakeskus Kokkola

Yhteystiedot:

Toiminnanjohtaja Sirpa nevasaari puh. 050 3826196 tai sirpa.nevasaari(at)siltakokkola.fi

Järjestösuunnittelija Lasse Nygård puh. 0400 314662 tai lasse.nygard(at)siltakokkola.fi 

https://www.siltakokkola.fi/